Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №3 "Дюймовочка"
Записи за датою

15 трав. 2020 р.

КАТЕРИНА КРУТІЙ  

ЗВЕРТАЮСЬ ДО ВСІХ КОЛЕГ І КОЛЕЖАНОК, БАТЬКІВ, БАБУСІВ ТА ДІДУСІВ ДІТЕЙ УКРАЇНИ!

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їхніх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією життя не тільки батьків дитини, але й держави.

                                                 Пропоную: #Всеукраїнський_флешмоб_Державо_віддай_борги_Дитинству
Зробіть фото з плакатом, на якому напишіть коротко вимогу до держави, яку вона повинна виконувати відповідно до Закону України "Про дошкільну освіту", Конвенції про Права дитини (здорове харчування, кількість дітей у групах, право дитини на вільну гру на віповідних віку облаштованих майданчиках, будівництво нових дитячих садочків, достойна заробітна плата педагогам тощо). Об"єднайтесь для флешмобу. Давайте покажемо, що ми можемо відстоювати права дитини на щасливе Дитинство і свої права на професійне достойне життя в державі. Дорогі мої, щоб бути живими, треба вийти зі страху і почати не святкувати, а БОРОТИСЯ ЗА ПРАВА, ВИМАГАЮЧИ ВІД ДЕРЖАВИ ВИКОНАННЯ ЗАКОНІВ УКРАЇНИ.
Приєднуйтесь, розміщуйте фото і вимоги за хештегом
#Всеукраїнський_флешмоб_Державо_віддай_борги_Дитинству

Памятаймо, якщо не ми, то вже ніхто за нас не буде боротися!
Результатом буде Петиція на сайті Президента з нашими вимогами. Буду вдячна за участь і поширення пропозиції.

 

 

Посилання на сторінку Катерини Крутій  в  facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001110634857&fref=search&__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARDARxbIP0_VabaNWSLd0xw6q9FI-sHksBEYSxR3TU3RCn0n8gZ4qMUR7xtStcucF9hNU7l4ImqVxSd3