Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №3 "Дюймовочка"
Записи за датою

1 черв. 2020 р.

                                                                                                   ШАНОВНІ БАТЬКИ ВИХОВАНЦІВ ЗДО!
     Ми підготували для Вас деякі рекомендації, щоб адаптувати Вас та ваших дітей до прийому до дошкільного закладу в умовах карантину. Нагадуємо, що дитячі садки відкривають у період адаптивного карантину, а не після його припинення, тож виконання цих рекомендацій є дуже важливим і необхідним заходом.
Ранковий прийом дітей
За умов комфортної погоди ранковий прийом дітей буде здійснюватися на свіжому повітрі, за межами будівлі закладу з 07.00 до 08.10 ранку на центральній алеї дошкільного закладу
Температурний скринінг
Кожній дитині щоранку з 7.00- до 08.10, під час ранкового прийому буде проводитись температурний скринінг – вимірювання температури безконтактним термометром (результат демонструється батькам, записується в спеціальний Журнал). Діти, в яких виявлено температуру тіла понад 37,2°С - до дошкільного закладу не допускаються. Якщо підвищену температуру або прояви ГРВІ виявлено впродовж дня (вимірювання температури о 12.00, о 16.00 та за необхідності), при поточному скринінгу, такі діти негайно ізолюються (спеціально організована група під ізолятор) з відповідним інформуванням батьків дитини, керівника закладу.
                                                     Вимоги до батьків, які супроводжують дитину до дошкільного навчального закладу:
1. Батьки, або особи, що їх замінюють, які супроводжують дитину до дошкільного закладу мають бути здоровими, без проявів ГРВІ, мати на обличчі захисну маску або респіратор, який буде закривати рот і ніс. Дитині обов’язково мати змінне взуття.
2. Не приносити з дому особисті іграшки, настільно-друковані ігри, книжки, напої (сік, вода), їжу (печиво, цукерки, фрукти) та предмети, які важко підлягають дезінфекції.
3. Не допускати скупчення батьків на території прогулянкових майданчиків більше 5 осіб. Не допускати батьків у будівлю закладу
4. У разі необхідності забрати дитину раніше, батьки мають телефоном повідомити про це вихователя і очікувати біля входу в дошкільний заклад, доки працівник закладу приведе дитину і передасть її батькам.
5. У разі необхідності передати або забрати речі дитини, батьки мають телефоном повідомити про це вихователя групи і очікувати перед входом до дошкільного закладу.
6. У разі необхідності вирішити організаційні питання з адміністрацією закладу, батьки або відвідувачі мають телефоном повідомити про це вихователя групи або чергового по території і очікувати перед входом до дошкільного закладу.